Våra rum 2018-05-30T14:06:44+00:00

Våra rum

Hotellupplevelsen på Lydinge Resort särskiljer sig från andra hotell. Utanför ditt rum omges du av
den otroligt vackra skånska naturen. Våra rum är smakfullt inreda i olika storlekar. Allt från charmiga singelrum med
högt i tak och balkong till vår stora penthouse svit. 

BOKA RUM
2

SINGELRUM

Våra charmigt inreda singelrum går att välja med eller utan balkong och är utrustade med platt TV, badrum med dusch, garderob och sittmöbel. WIFI är fritt och frukost är inkluderat i alla våra rum.
1

DUBBELRUM

Våra dubbelrum går att välja med eller utan balkong och är utrustade med platt TV, badrum med dusch, garderob och sittmöbel. WIFI är fritt och frukost är alltid  inkluderat i alla våra rum.
hotellrum-newyork

TEMARUM

Våra otroligt populära temarum ligger i huvudbyggnaden i anslutning till restaurangen på andra våningen. Alla rum har ett sovloft med 1-2 extra sängar om så önskas. Rummen är utrustade med platt TV, badrum med dusch, garderob och sittmöbel. WIFI är fritt och frukost är inkluderat i alla våra rum.
3333333hotellrum-newyork-800x500

SVIT

Vår stora och luftiga svit är placerad på andra våningen med en stor terrass.  Sviten är utrustade med platt TV, badrum med dusch, garderob och lounge möbler. WIFI är fritt och frukost är inkluderat i alla våra rum.
3333333hotellrum-newyork-800x500

PENTHOUSE SVITEN

Vår 70m2 stora Penthouse Svit är placerad helt privat och avskilt från de andra rummen på en egen takvåning på tredje våningen.  Sviten har 2 sovrum, kök, privat balkong och är utrustad med platt TV, badrum med dusch, garderob och lounge möbler. WIFI är fritt och frukost är inkluderat i alla våra rum.
3333333hotellrum-newyork-800x500

LÄGENHETER

Våra stora och smakfulla lägenheter är placerade i en privat byggnad och har eget kök och alldagsrum, stor balkong och egen gräsmatta. Lägenheterna är utrustade med platt TV, badrum med dusch, garderob och möbler. WIFI är fritt och frukost är inkluderat i alla våra rum.