Lydinge är en favorit för de danska golfspelarna skriver idag Golfsverige.dk.
Läs vad de skriver nedan:

Sveriges nyeste golfhotel
I april 2018 står Lydinge Golf Resorts nye fantastiske golfhotel klar til, at tage imod alle danske golfentusiaster. Der bliver tilmed bygget jacuzzi, sauna, koldtvandsbassin, egen frisør og fysioterapi. Kort fortalt vil du ikke mangle noget under dit golfophold og vi glæder os til at det færdige resultat!

Lydinge Golf Resort – En favorit!
Lydinge Golf Resort er en favorit blandt danskere og det er ikke uden grund – Lydinge er kun blevet bedre og bedre over de sidste par år og vi hos GolfSverige kan varmt anbefale at du besøger resortet på din næste golftur! Den hyggelige atmosfære, den skønne egnsmad, med nogle af Skånes bedste råvarer, og en 18 hullers familiær bane i naturskønne omgivelser er alt sammen med til, at flere og flere vælger Lydinge Golf Resort, når golturen skal planlægges

2018-02-15T14:11:00+00:00 februari 15th, 2018|