Vi söker kockar som behöver ta nästa steg i karriären! Till rätt person har vi heltidsjobb, en skön arbetsplats och en härlig utmaning att erbjuda!

Vi söker en duktig och driven kock som ska agera andra hand till vår köksmästare.
Restaurangen på Lydinge Resort serverar hotellfrukost, tallrikserverad lunch samt a la carte och menypaket alla dagar i veckan. Gäster i restaurangen representeras ofta av konferensgäster, sällskap som har förbokade menyer, golfare och hotellgäster.

Familjeägda Lydinge Resort innefattar ett hotell med 43 rum med relaxavdelning, en 18 håls golfbana, 4 konferenslokaler, 1 festlokal, sjukgymnastik, frisörsalong och restaurangen såklart. Lydinge är en hungrig anläggning som jobbar oerhört målinriktat för att möta gästernas framtida förväntningar. Vi söker dig som vill vara en nyckelperson i vårt kvalitativa kök och ha en roll att forma restaurangens resa framåt tillsammans med vårt team!

Lyft luren och ring oss så berättar vi mer!
Björn Gibrand – 0739-85 77 08
eller maila bjorn@lydinge.com

2018-06-07T16:10:57+00:00 juni 7th, 2018|