Är du vår nästa anläggningsansvarig på Lydinge Resort?

Lydinge är en privatägd resort som innefattar verksamheter som hotell med 43 rum, relax, restaurang, golfbana och konferensverksamhet. Nu söker vi en person vars huvuduppgift blir att samordna dessa områden och bistå områdesansvariga med rätt stöttning för att föra anläggningen framåt.

Du har en viktig roll i Lydinges utveckling med allt från personalansvar, se till att den dagliga driften fungerar till att vi ständigt utvecklar vår anläggning. Du gillar och behärskar att leda andra personer och är strukturerad i ditt sätt att arbeta.

Övriga egenskaper som är viktiga:
Kostnadsmedvetenhet
Resultatfokuserad
Lagspelare
Positiv
Ansvarstagande

Vi ser att du har en bra förståelse kring målgrupperna runt hotell, restaurang, golfare och har erfarenhet av att leda andra människor. Du kommer ingå i ledningsgruppen och rapporterar direkt till VD.

Vi anställer när vi träffat rätt person så vänta inte med att höra av dig om du tror att du är vår nästa anläggningsansvarig. Maila ditt CV och intresse till Björn.

Björn Gibrand
bjorn@lydinge.com
0739-85 77 08

 

 

 

2018-11-09T16:10:01+00:00 september 21st, 2018|