Boka rum Boka golf

 

Kära medlemmar!

I år kommer vi förändra sättet golfare ser på sin hemmaklubb!

I över 14 år har vi byggt upp Lydinge Resort för att skapa en golfanläggning där vi själva skulle vilja vara medlemmar i. Vi har tagit mycket influenser från världens främsta golfanläggningar däribland golf resorts i USA och först i år känner vi oss redo att presentera vårt nya ”livstilsmedlemskap”.

 

Den 10 april kl 18:00  bjuder vi in till en kväll där vi lanserar detta medlemskapet. Jag (Björn) kommer berätta allt kring medlemskapet och eftersom det endast kommer finnas 100 livstilsmedlemskap väljer vi att först presentera detta för våra nuvarande medlemma och sponsorer. Detta för att du ska ha första chansen att teckna dig om du är intresserad. I maj släpper vi medlemskapet fritt för alla att teckna.

Samma kväll har vi bjudit in en distriktsdomare som kort ska redogöra kring de viktigast nya golfregelrna inför året. Vi kommer även att presentera anläggningens nya platschef Tommy Högberg. Vi räknar med att vara klara 19:00 och vi bjuder på kaffe och något gott till det.

Detta vill du inte missa!

Anmäl dig och dina golfvänner till bjorn@lydinge.com

Jag hoppas verkligen att jag får se dig här!

2019-03-11T13:45:04+00:00 mars 11th, 2019|