Boka

Vi söker heltidskock till Lydinge Resort.

Restaurangen på Lydinge serverar hotellfrukost, tallrikserverad lunch samt a la carte och menypaket alla dagar i veckan. Gäster i restaurangen representeras ofta av konferensgäster, sällskap som har förbokade menyer, golfare och hotellgäster.

Familjeägda Lydinge Resort innefattar ett hotell med 43 rum med relaxavdelning, en 18 håls golfbana, 4 konferenslokaler, 1 festlokal, sjukgymnastik, frisörsalong och restaurangen såklart. Lydinge är en hungrig anläggning som jobbar oerhört målinriktat för att möta gästernas framtida förväntningar. Vi söker dig som vill vara en nyckelperson i vår kvalitativa restaurang och vara delaktig i att forma vår resa framåt tillsammans med vårt team!

Ring vår platschef Tommy 0734-30 21 70
eller maila tommy@lydinge.com

2019-04-12T13:58:37+02:00 april 12th, 2019|