Boka rum Boka golf

Äntligen något nytt i golf Sverige!
Lydinge Resort är först i Sverige att genomföra ”all inclusive”medlemsskapet. Det blev stor succé.

– Vi har sett denna formen av medlemskap främst i USA tidigare men aldrig i Sverige. Därför är det extra kul att skapa något nytt. Sedan lanseringen är det många kollegor i branschen som ringt och frågat hur det har gått, säger Björn Gibrand VD på Lydinge Resort.

Lydinge Resort ligger i Hyllinge 10km utanför Helsingborg och har satsat stort på ett nytt golfmedlemskap-ett livsstils medlemsskap. Ett medlemskap som inte finns i Sverige men som Lydinge är övertygad om kommer att förändra golfarens sätt att se på sin hemmaklubb.

Bara 24 timmar efter lanseringen den 1 maj 2019 blev medlemskapet fulltecknat och nu har en kö öppnats för de som är intresserade inför nästa år. En kölista med över 50 namn än så länge.

– Mottagandet har varit helt otroligt. Vi har fått jobba många extra kvällar för att hinna med att administrera anstormningen. Men det gör vi gärna, säger Björn.

Björn menar att golfare idag betalar sin medlemsavgift och får då endast tillgång till golfspel på sin klubb. Det vill han förändra så att man ser sin golfklubb som en mötesplats där man gillar att umgås med sin familj och sina vänner på och utanför golfbanan. Lydinge Resort har byggt upp många olika verksamheter under 15 år och nu får golfmedlemmarna nyttja hela anläggningen fullt ut. Därför skapades ett ”all inclusive” medlemskap där Lydinge fokuserar på livsstilen, som en härlig golfmiljö kan erbjuda, och inte bara golfspelet i sig. Det har slagit mycket väl ut.

Förutom golf, fri gruppträning och fria rangebollar så ingår i livsstils medlemsskapet fri tillgång till bastu och bubbelpool, shuttle service, ett konto i klubbhuset så medlemmen inte behöver ha plånboken med sig. Lydinge har även kraftiga rabatter på anläggningens alla verksamheter för medlemmen själv, men även för hens familj såsom massagebehandlingar, klippning hos frisören, exklusiva restaurangbesök med mera.

– På några golfbanor i USA finns det ett medlemskap i golfbanan och ett annat medlemsskap i ”the Social Clubhouse”. Vi har försökt att slå två flugor i en smäll och skapat helheten. Och vi har redan märkt en stor förändring på klubben. Idag kan medlemmar komma på morgonen, bada i bubbelpoolen, äta en hotellfrukost på terrassen, för att sedan fortsätta med de aktiviteter man har planerat för dagen, säger Björn.

Inspirationen till medlemskapet säger Björn kommer från vissa golf resorts i USA där familjen Gibrand gjort besök många gånger. Lydinge har även tagit inspiration från andra framgångsrika branscher som gymmens populära fria gruppträningspass. Detta har Lydinge nu även skapat och fria golf gruppträningspass ingår också i livsstils-medlemskapet.

Via länken finns en inspelning från när Björn Gibrand lanserar medlemskapet. https://lydinge.com/golf/golfklubben/

 

2019-06-04T13:26:14+00:00 juni 4th, 2019|