Boka rum Boka golf

Damgolf  Lydinge GK 2020

Vi startar upp säsongen första onsdagen i april, eller onsdagen närmast efter att banan öppnats för spel igen.

Vi tjejer/damer på Lydinge har sedan flera år tillbaka samlats en gång i veckan under vår/sommar för att spela golf tillsammans och samtidigt få möjlighet att njuta av den sociala samvaron kring golfsporten, att utöva något man tycker är roligt tillsammans med andra damer som tycker detsamma, kan det bli bättre?

Vi träffas onsdagarna hela sommaren för att gå ut med start från kl 17.30 (samling 17.15) och sedan fyller vi på med starttider allt efter hur många vi blir varje vecka. Anmälan via Min Golf!

Startavgift per gång: 20kr

Tävlingsform är Poängbogey. Vi kommer att spela på vårt handicap oavsett om vi har singelhandicap eller 54 i handicap, så alla kommer att spela efter egen förmåga och alla har möjlighet att vinna kvällens tävling.

Säsongen kommer att innebära att damgolfen kommer att kunna träffas ca 20 gånger. Man använder sina 10 bästa rundor under säsongen när man räknar fram slutsegraren i slutet av september.

Varje vecka delas priser ut i form av lotter enligt följande:

< 5 deltagare                       1 pristagare

6-10 deltagare                     2 pristagare

11-15 deltagare                   3 pristagare

>16 deltagare                      4 pristagare

Förutom golfrundan så dricker vi kaffe ihop och summerar kvällen och får en trevlig stund tillsammans i vår klubbstuga alt inne i klubbhuset efter att alla har kommit in.

Vi brukar även göra en eller två utflykter till andra golfbanor varje säsong.

Blogg och Facebook

Det finns även en blogg på Lydinges hemsida där vi kommer att skriva regelbundet, både efter varje onsdagskväll, men även andra happenings från damklubbens sida.

Vi har även en Facebook-grupp under namnet Lydinge Damgolfare, där alla damer är välkomna att ansluta sig. Här meddelar vi vad som är på gång, och om vi eventuellt behöver ställa in nån gång

Dessa sammankomster bygger inte bara på tävling utan mycket på trevligt sällskap och en trevlig stund på golfbanan.

Har du några funderingar så bara kontakta någon av oss i Damklubbens kommitté

Hjärtligt välkommen!

Damklubbens kommitté  Kontaktpersoner:
Irene telnr 0732-472620       Eva telnr 0701-706471          Annika telnr 0736-180746

2020-03-19T20:08:17+01:00 mars 19th, 2020|