Boka
Våra rum 2020-05-05T13:59:49+02:00

Våra rum

Hotellupplevelsen på Lydinge Resort särskiljer sig från andra hotell. Utanför ditt rum omges du av
den otroligt vackra skånska naturen. Våra rum är smakfullt inreda i olika storlekar. Allt från charmiga singelrum med
högt i tak och balkong till vår stora penthouse svit. 

BOKA RUM
2

SINGELRUM

Våra charmigt inreda singelrum går att välja med eller utan balkong och är utrustade med platt TV, badrum med dusch, garderob och sittmöbel. WIFI är fritt och frukost är inkluderat i alla våra rum.
1

DUBBELRUM

Våra dubbelrum går att välja med eller utan balkong och är utrustade med platt TV, badrum med dusch, garderob och sittmöbel. WIFI är fritt och frukost är alltid  inkluderat i alla våra rum.
hotellrum-newyork

TEMARUM

Våra otroligt populära temarum ligger i huvudbyggnaden i anslutning till restaurangen på andra våningen. Alla rum har ett sovloft med 1-2 extra sängar om så önskas. Rummen är utrustade med platt TV, badrum med dusch, garderob och sittmöbel. WIFI är fritt och frukost är inkluderat i alla våra rum.
IMG_9756_opt

SVIT

Vår största svit på ca 65 kvm ligger ensam på 3:dje våningen, och har 270 graders view och stor terass. Sviten består av 2 dubbelrum, badrum, vardagsrum med kök och terass. Fritt wi-fi, platt TV, garderob och lounge möbler.
Hotellet-41

PENTHOUSE LÄGENHET

Vår 70m2 stora lägenhet är placerad helt privat och avskilt från de andra rummen på en egen takvåning på tredje våningen.  Lägenheten har 2 sovrum, gemensamt badrum, kök, balkong och är utrustad med platt TV, garderob och möbler. WIFI är fritt och frukost är inkluderat i alla våra rum.
Hotellet-37

LÄGENHETER

Våra stora och smakfulla lägenheter är placerade i en privat byggnad och har eget kök och alldagsrum, stor balkong och egen gräsmatta. Lägenheterna är utrustade med platt TV, badrum med dusch, garderob och möbler. WIFI är fritt och frukost är inkluderat i alla våra rum.