I över två decennier har familjen Gibrand jobbat för att skapa ett av landets trevligaste Resorts med stark fokus på känsla och kvalité. En gemytlig plats med flera aktiviteter och olika former av service och boende, och allt samlat på en plats.

Livsstilen i Villaparken påminner om resorts i USA eller resort communities i Spanien, där mestadels av inspiration till har hämtats från. En vision har skissats på i över 20 år, och först nu öppnas det upp för fler att bosätta sig i Lydinges lilla paradis.

Lydinge Villapark har allt det där du önskar dig, och inom gångavstånd. Förutom att anläggningens Resort blir din lokala mötesplats för café och restaurangbesök, spa, hotell& konferens, sjukgymnastik eller golfspel så har Hyllinge ett fint utbud och service.

Hyllinge ligger i utkanten av Helsingborg och har allt som ett mindre samhälle kan önska. Här finns skolor, föreningsliv, handelsplatser med ICA Maxi, Bauhaus, golfbana, padel, mountainbikebana, upplysta motionsslingor, vackra promenadstråk, spa, hotell och bra kommunikationer till Helsingborg.

Nu kan din dröm om att bygga ditt eget hus, köpa en bostadsrätt eller hyra en nyproducerad lägenhet i denna magiska miljö bli verklighet.

Lydinge Villapark. Detta är endast en skiss för att illustrera hur det kan se ut.

Första byggetapp. Detta är endast en skiss för att illustrera hur det kan se ut.

Vy från Lydinge Resort med hotell, golfbana mm. Detta är endast en skiss för att illustrera hur det kan se ut.

Några ord om exploateringen:

Området Lydinge Villapark har länge varit det enda större området utpekad som lämplig utbyggnad av Hyllinge. Det är viktigt för oss att bostadsområdet speglar en hög kvalité varför vi enbart jobbar med de främsta i vår bransch.

Positivt för hela samhället. Området har väldigt fina kvalitéer med promenadstråk och utsiktsplatser mot golfbanan. Det har varit viktigt att vidareutveckla och ge nya kvalitéer till orten, inte bara för de som bor i Villaparken utan för hela samhället.

Du kommer att bo i en oas av grönskande natur och omges av de vattendrag och omgivningarna som den välskötta golfbanan erbjuder. Vi har valt att skapa trevliga promenadstråk med generösa grönområden som leder till resorten som vi ser som ett nav i området. Så lättillgängligt att du på morgonpromenaden i skogen kan stanna till och köpa en kaffe om så önskas. Eller varför inte en solig kväll promenera ner lite spontant och ta ett uppfriskande glas i gott sällskap på resortens terrass med utsikt över hål 9. Och notan sätter du upp på ditt huskonto. Du kan låta den kompetenta golfpersonalen sköta om din gräsmatta. Ja möjligheterna till en bekväm livsstil är många.

Vi har skapat ett område där vi själva skulle vilja bo! Vi hoppas du vill det också!

I Lydinge Villapark kommer det skapas

  • Fribyggartomter
  • Bostadsrätter
  • Hyresrätter

Status

Planbesked    Detaljplan    Sälj & Byggstart

I Maj 2021 har kommunen gett Lydinge Villapark positivt planbesked vilket innebär att vi för tillfället arbetar med detaljplanen. Vi räknar med säljstart 2025. Vi uppdaterar så fort vi har mer information.

Anmäl ditt intresse idag – Få förtur:

Genom att anmäla dig nedan hamnar i vårt kö register. Du kommer få förhandsinformation kring projektets utveckling samt vara den första att få möjligheten att köpa när säljstarten börjar.

Intresseanmälan

(Obligatorisk)” anger obligatoriska fält

Jag vill anmäla mitt intresse för