Vi på Lydinge Resort är stolta över att kunna erbjuda våra gäster en helhetsupplevelse med både natur, relax och minnesvärda stunder för hela sällskapet. Här finns aktiviteter för de som gillar sport, friluftsliv eller lyxiga njutningar för kropp och själv – bara 10-minuter från Helsingborg och alldeles intill vackra Söderåsen.

Hotellupplevelsen på Lydinge Resort särskiljer sig från andra hotell.

Utanför ditt rum omges du av den otroligt vackra skånska naturen. Njut av relaxen innehållande bastu, bubbelpool en trappa ner.

2018 öppnade vi vårt hotell som kompletterade vårt resort och gav oss 43 rum med relaxavdelning, 5 konferensrum, 1 festlokal, sjukgymnastik och givetvis vår gedigna restaurang.
Fokus har alltid varit känslan, och att vår servicenivå är jämn och hög och sträcker sig från er första kontakt med oss tills ni kör härifrån.

Relax

Sätt dig bekvämt i en fåtölj, lägg upp fötterna på pallen och njut av lugnet efter en dag full med upplevelser. Varför inte avslut med en bastu och bubbelpool?

Upplevelser

Sport, friluftsliv, mat och en välskött golfbana vid foten av Söderåsen i nordvästskånska idyllen – här finns allt och lite till.

Mat

I restaurangen njuter du av vällagade matupplevelser och trevliga sällskap – alltid med lokala råvaror, säsongsbetonad mat och en stor portion gemytlig atmosfär i fokus.

Se fler aktiviteter på Lydinge Resort och i närheten

Golfbana

18-håls välskött golfbana i skånsk landsbygdsidyll

Konferens

5 konferenslokaler och servicepersonal som tar era möten till nya höjder

Fysioterapeut

Förebygg eller lindra skador hos vår egna in-house fysioterapeut

Vandrings- och cykelstig

Upptäck den vackra naturen runt Lydinge Resort – till fots eller på cykel

Mountainbikebana

Sugen på en adrenalininjektion? Mountainbikebanan är garanterat en spännande aktivitet.

Utegym

Jobba på fysiken och njut av friska luften i vårt utegym

Fiskedammar

Prova din fiskelycka i dammen där vi bland annat har regnbåge, öring och röding

Närheten till Söderåsen

Söderåsen hyser bland annat oändligt med fina vandringsleder och Söderåsens nationalpark

VÅRA RUM

Dubbelrum Small

Vårt minsta och mysigaste dubbelrum för den som inte kräver så mycket plats. Något mindre till ytan men rummet håller samma höga kvalité och bekvämligheter som de större rummen.

Dubbelrum

Våra dubbelrum går att välja med eller utan balkong och är utrustade med platt TV, badrum med dusch, garderob och sittmöbel. WIFI är fritt och frukost är alltid inkluderat i alla våra rum.

Temarum

Våra otroligt populära temarum ligger i huvudbyggnaden i anslutning till restaurangen på andra våningen. Alla rum har ett sovloft med 1-2 extra sängar om så önskas. Rummen är utrustade med platt TV, badrum med dusch, garderob och sittmöbel. WIFI är fritt och frukost är inkluderat i alla våra rum.

Svit

Vår största svit på ca 65 kvm ligger ensam på 3:dje våningen, och har 270 graders view och stor terass. Sviten består av 2 dubbelrum, badrum, vardagsrum med kök och terass. Fritt wi-fi, platt TV, garderob och lounge möbler.

Penthouse lägenhet 1 sovrum

Vår 70m2 stora lägenhet är placerad helt privat och avskilt från de andra rummen på en egen takvåning på tredje våningen. Lägenheten har 2 sovrum, gemensamt badrum, kök, balkong och är utrustad med platt TV, garderob och möbler. WIFI är fritt och frukost är inkluderat i alla våra rum.

Tornet lägenhet 3 sovrum

Våra stora och smakfulla lägenheter är placerade i en privat byggnad och har eget kök och alldagsrum, stor balkong och egen gräsmatta. Lägenheterna är utrustade med platt TV, badrum med dusch, garderob och möbler. WIFI är fritt och frukost är inkluderat i alla våra rum.

Booking.com betyg

8.9 av 10

Facebook reviews

4.6 av 5

Google reviews

4.2 av 5