Under många år har familjen Gibrand haft en tydlig vision om att bygga en dröm Resort. Och genom ett par noga utvalda aktiviteter som smälter in i trivsamma miljöer där man kombinerar hög servicenivå med kvalité börjar Resorten ta sin rätta form. En Resort med en känsla av semester. Med flera aktiviteter, och allt på en plats.

Välkommen till Lydinge Resort önskar familjen Gibrand med team!

Att göra på och omkring Lydinge Resort:

Driving range
Vår driving range är öppen för alla att prova. Även om du aldrig har svingat en golfklubba förr. Du betalar genom att blippa ditt kreditkort i bollmaskinen. Vill du låna någon golfklubba så frågar du i receptionen.

Fiske
50 meter från huvudbyggnaden finns Hyllingedammen som är populär att fiska i. Här inplanteras det regelbundet regnbåge, öring, röding. Har du utrustning med dig går det bra att köpa ett dagskort i receptionen för 220:-/dag.

Golf
Förutom vår driving rang och vår stora övningsgreen som är öppen för alla har vi en 18 håls golfbana. Gofbanan är en lättpromenerad skånsk hedbana som ofta koms ihåg för jämna greener med bra rull. Banan har en del vattenhinder som du som förstagångsgäst bör hålla ett extra öga på.

Bagrum
För dig som golfgäst på hotellet har vi ett bagrum där du kan ställa dina golfklubbor över natten.

Golfbil
På Lydinge finns det möjlighet att hyra golfbil. För tillgänglighet och priser, kontakta receptionen. Våra golfbilar är efterfrågade så boka gärna i god tid och avboka senast 24h före din runda. Vid ev bilförbud pga. för mycket vatten på banan meddelar receptionen er detta på morgonen.

Helsingborg Centrum
Vackra Helsingborg ligger endast 15 minuter bort med bil eller 25 minuter med buss. Bussen går från Hyllinge torget som ligger precis vid pizzerian vid Lydinge infart.

Hjärtstartare
Vi har en hjärtstartare i fönstret precis innanför entrén till shop.

Hygienartiklar
Har du glömt någon hygienprodukt, fråga i receptionen. Vi har ett litet urval av hygien och sanitetsartiklar.

Internet
Vi har gratis internet på hela Resorten. Gästnätverket heter ”Lydinge Resort” och inget lösenord krävs.

Journummer
Vi stänger anläggningen när restaurangen stänger för kvällen. Behöver ni akut komma i kontakt med oss innan receptionen öppnar på morgonen ringer ni vårt journummer 0732-44 59 44
Vid nödsituation ring 112.

Kiosk/Shop
Vi har en liten kiosk/shop i vår huvudbyggnad. För dig som spelar golf så räknar vi med 10 minuter paus i kiosken efter 9 hål. När receptionen är stängd kommer du åt kiosken genom lobbyn och betalar i restaurangen.

Konferens
Vi har flera konferensrum med varierande kapacitet, allt från 1 person till 90. Är du intresserad av att boka, fråga gärna receptionen om tillgänglighet och pris.

Kvarglömt
Vi ansvarar inte för borttappade och kvarglömda artiklar i eller utanför huset. Vi sparar återfunna artiklar i 2 veckor och kan skicka dem mot postförskott om man upptäcker att man glömt kvar något hos oss.

Lydinge Fysioterapeut
Ann Gibrand legitimerad fysioterapeut har arbetat upp ett gott rykte genom 40-års arbete. Tiderna är ofta fullbokade men har du akuta besvär tveka inte att höra av dig till Ann på 042- 82 600.

Motionsslinga
Att ta en promenad eller löprunda i skogsmiljö är uppfriskande för de allra flesta. Du ansluter till motionsslingan som är 2.5 km lång med elljusspår precis vid skylten mellan huvudbyggnaden och parkeringsplatsen. Slingan är i skogsmiljö och du kommer även runda en damm.

Mountainbike
Det finns en familjevänlig mountainbikebana som är ca 1 km lång. Du ansluter till banan genom att passera huset vid parkeringsplatsen på höger sida. Söderåsen Nationalpark ligger 5 minuters bilfärd härifrån. Där finns stor variation för er som vill ha ett bredare utbud.

Relaxavdelning
Vi har en relaxavdelning där vår vision är att du som gäst ska under dagen eller innan middagen få en mysig avslappnande stund. Relaxen innehåller 2 varma källor utomhus, 1 jacuzzi inomhus, 1 IR bastu och 1 traditionell bastu, ytor med avslappnande sängar, loungerum med biljardbord och andra spel samt 2 boulebanor utomhus. 2 omklädningsrum med duschar och skåp där du duschar innan du nyttjar relaxen. Vid fullbelagd relax har vi även 2 vedeldade tunnor utomhus.

Relaxen kostar 290:-/person/dag måndag-torsdag.
390:-/person/dag fredag-söndag.
Då ingår badrock och badtofflor. Har du bokat ett paket inklusive relax så ingår det i paketet. Badrock och badtofflor finns att hämta i receptionen.

Relaxens öppettider är kl 10:00-22.00 och du får tilldelat slottider så du med säkerhet får en bra upplevelse. Gäster som inte respekterar öppettiderna kommer att debiteras.

Dryck i relaxen.
Vi har ingen konstant bemanning i relaxen. Önskar du beställa dryck så finns det i restaurangen.

Det är förbjudet att medhava egen dryck i relaxlokalerna. Skulle detta överträdas så tillkommer böter på 5000 SEK. Samt att man ej får vistas i lokalen resten av sin vistelse.

Restaurang
Öppettiderna i restaurang varierar efter säsong. Kontakta receptionen för aktuella öppettider. Har ni bokat bord i restaurangen ber vi er respektera tiden ni fått. Då kan vi ge er bäst service.

Vår frukost serveras vardagar kl 7.00-9.30 och helger kl 7.00-10.00

Rökning
Vi har en helt rökfri anläggning, även på de rum som har balkonger. Skulle rökning ske inomhus eller på balkong/terass debiteras en saneringsavgift på 7.000 SEK

Skadegörelse
Hotellet har rätt att kräva ersättning av bokaren eller gästen för förstörd inredning, samt ersättning för onormala städkostnader och sanering.

Stora putting greenen
Vår 900 m2 stora putting green är öppen för alla att putta på. Fråga i receptionen om du vill låna en putter och golfboll.

Strykjärn
På varje våningsplan i korridoren finns strykbräda samt strykjärn. Det går bra att låna med sig till rummet och lämna tillbaka direkt efter användning.

Söderåsen Nationalpark
Varje år besöker över 400.000 personer den otroligt magnifika nationalparken. Det tar ca 25 minuter att ta sig dit och väl på plats finns det flera olika vandringsleder i olika längder.

Taxi
Taxi kan bokas med vår lokala aktör. Nordvästra Skånes taxi tele: 042-122 122

Tv
Vi erbjuder följande kanaler på våra hotellrum:
SVT1
SVT2
SVT Barn/24
TV4
TV4 guld
TV5
TV7
TV9
TV12
Sky News
Kunskapskanalen

Utcheckning
Utcheckning sker senast kl 10.00, ditt kort slutar då automatiskt att fungera.

Väla Centrum
Bara 7 minuter bilfärd bort ligger ”Skandinaviens bästa shopping”. Med över 100 modebutiker, restauranger kan du utan tvekan spendera några timmar för den som är intresserad.

Vid brand
– När ni installerat er i rummet – orientera er:
– Studera utrymningsplanen som finns vid entrén
– Ta reda på närmsta utrymningsväg
– Se efter var brandsläckare finns

Om ni upptäcker en brand
– Larma hotellets reception eller 112
– Om branden är liten och begränsad – använd våra brandsläckare
– Om ni inte kan släcka, stäng dörren till det utrymme som brinner

Om larmet går på hotellet
– Lämna rummet och gå ut ur närmsta utrymningsväg
– Använd aldrig hissen

Vid brandlarm på Lydinge Resort samlas alla på gräsmattan framför huvudbyggnadens entré.

Vi har kommit långt sedan starten 2002 och vi jobbar ständigt för att bli bättre. Är det något som inte fungerar eller på annat sätt inte är till belåtenhet under er vistelse är vi tacksamma om ni meddelar oss i receptionen.

Hjärtligt välkommen till vår anläggning önskar familjen Gibrand med team.

Se fler aktiviteter på Lydinge Resort och i närheten

Golfbana

18-håls välskött golfbana i skånsk landsbygdsidyll

Konferens

5 konferenslokaler och servicepersonal som tar era möten till nya höjder

Fysioterapeut

Förebygg eller lindra skador hos vår egna in-house fysioterapeut

Vandrings- och cykelstig

Upptäck den vackra naturen runt Lydinge Resort – till fots eller på cykel

Mountainbikebana

Sugen på en adrenalininjektion? Mountainbikebanan är garanterat en spännande aktivitet.

Utegym

Jobba på fysiken och njut av friska luften i vårt utegym

Fiskedammar

Prova din fiskelycka i dammen där vi bland annat har regnbåge, öring och röding

Närheten till Söderåsen

Söderåsen hyser bland annat oändligt med fina vandringsleder och Söderåsens nationalpark

VÅRA RUM

Booking.com betyg

8.9 av 10

Facebook reviews

4.6 av 5

Google reviews

4.2 av 5