Vi planerar för 100+ bostäder

Bo nära service, skola och aktiviteter med bra kommunikationer till Helsingborg. En grönskade miljö med förtrollande vackra utsiktsplatser mot Söderåsen kan nu bli ditt nya boende.

10 minuter söder som Helsingborg ligger vackra samhället Mörarp. Mörarp har nästa allt man kan önska sig av ett samhälle. Inom gångavstånd finns en ICA mataffär, fotbollsplaner, scouter, skolor, kyrka, cykel och promenadstråk, tåg och bussförbindelser till Helsingborg / Åstorp, Hässleholm. Inom 5 minuter finns en uppsjö av aktiviteter såsom padel, tennis, simhall, bowlinghall, flera golfbanor och mycket mer.

Nu kan din dröm om att bygga ditt eget hus, köpa en bostadsrätt eller hyra en nyproducerad lägenhet bli verklighet.

Några ord om exploateringen:

Området Mörarp Villapark har länge varit ett av fåtal områden utpekad av Helsingborg stad som lämplig utbyggnad av Mörarp. Det är viktigt för oss att bostadsområdet speglar en hög kvalité varför vi enbart jobbar med de främsta i vår bransch.

Positivt för hela samhället. Området har väldigt fina kvalitéer där utsikten mot Söderåsen knappast kommer att undgå någon. Det har varit viktigt att vidareutveckla och ge nya kvalitéer till orten, inte bara för de som bor i Mörarp Villapark utan för hela samhället.

Vi kommer att skapa ett promenadstråk med generösa grönytor längs östra och norra delen av Mörarp Villapark med vackra vyer mot Söderåsen som ansluter med befintligt stråk i söder. Längst promenadstråket planerar vi för regelbundna pauser med sittplatser och utsiktsplatser mot hela Söderåsen. På den östra delen finns även fina grönområden för grill och lekplatser inplanerade.

Vi har skapat ett område där vi själva skulle vilja bo! Vi hoppas du vill det också!

I Mörarp Villapark kommer det skapas

  • Fribyggartomter
  • Bostadsrätter
  • Hyresrätter

Status

Planbesked    Detaljplan    Sälj & Byggstart

Augusti 2020 har Helsingborgs kommun gett Mörarp Villapark positivt planbesked vilket innebär att vi för tillfället arbetar med detaljplanen. Vi räknar med säljstart 2025. Vi uppdaterar så fort vi har mer information.

 

Anmäl ditt intresse idag – Få förtur:

Genom att anmäla dig nedan hamnar i vårt kö register.
Du kommer få förhandsinformation kring projektets utveckling samt vara den första att få möjligheten att köpa när säljstarten börjar.

Intresseanmälan

(Obligatorisk)” anger obligatoriska fält

Jag vill anmäla mitt intresse för